De kunst van backline verhuren is de zorg voor je apparatuur.

Niemand anders dan Leen van Rij weet hoe belangrijk het is om de apparatuur technisch goed te onderhouden en in perfecte staat aan de klant mee te geven en festivals te bevoorraden. Deze dienstverlening wordt breeduit gewaardeerd en daarom zorgen Leen en zijn freelancers voor alles wat leeft voor de backline activiteiten: Devito Backline Rental.

Leens bijdrage als percussionist in onder andere Back To Basic en Devito Band zorgen voor de aanschaf van meerdere percussie instrumenten. Vanuit de verhuur van zijn gear is het bedrijf uitgegroeid tot een all-round backline verhuur bedrijf van apparatuur in de breedste zin van het woord.

Meer dan 30 jaar ervaring in de live muziek en entertainment weet Devito Backline Rental als geen ander wat er nodig is om als facilitair bedrijf de behoefte van de artiesten, muzikkanten, bands, festivals, theater, concerten en TV shows te vervullen en de show op rolletjes te laten lopen.

Devito Backline Rental is er van overtuigd dat technisch en goed verzorgde apparatuur de dienstverlener zijn voor kwaliteit en service.

Wij leveren alle gangbare merken muziekinstrumenten.

Al onze backline is voorzien van flightcases en hardcases, ready for the road.

Uiteindelijk kijken wij pas met trots terug als de muzikanten zonder zorgen hebben genoten van perfecte muziekapparatuur en het publiek met een grote glimlach naar huis gaat.

Voor wie is Devito Backline Rental?

Devito staat klaar voor iedereen in de zakelijke markt, of het nu gaat om een DJ-set of een trailer vol met backline. Van festivals, productiebureaus en TV shows tot tourende bands en artiesten. Eigenlijk iedereen in de zakelijke markt die gebruik wil maken van ons facilitair bedrijf en service doet er slim aan ons te bellen of mailen.